top of page

HOITO

Intelligens tápszerkészítő

Formatervezés  |  Termékfejlesztés  |  Prototípusgyártás | Szabadalom

A kismamáknál sajnálatos módon az anyatej számos esetben nem, vagy nem elegendő mennyiségben áll rendelkezésre, ezért számos szülő kénytelen különböző tápszerrel etetni gyermekét. Ez a folyamat azonban sok időt és energiát igényel. Erre a problémára nyújt komplex megoldást a Hoito. 

 

A díjnyertes intelligens tápszerkészítő megfelelő választás a 0-3 éves gyermekes szülők számára, hiszen a készülék segítségével egyszerűvé, kényelmessé válik a mindennapi tápszerkészítés. Mindig a kívánt mennyiségben, megfelelő hőmérsékleten készíti el a szükséges tápszert. Az innovatív keverési megoldásának köszönhetően az elkészítés csak néhány másodperc, míg a zárt rendszer garantálja a tökéletes minőséget minden etetés során. A munkafolyamat végén magát a gépet nem, csak a cumisüveget szükséges elmosni és fertőtleníteni. Az integrált termékfejlesztési folyamat részeként a környezetvédelmi szempontok is kiemelt szerepet kaptak, így mind a felhasznált anyagok, mind a tápszertartály visszagyűjtési rendszer csökkenti a termék környezetre gyakorolt hatását. A Hoito applikáció segítségével az eszköz távolról is vezérelhető, több gyermek profilját is képes tárolni, és mesterséges intelligenciája a szülőket segítheti a csecsemők helyes táplálásában.

 

A termék egy megalapozott kutató munka eredményeként született. Erre épült konzekvensen a műszaki konstrukció, a gyártási technológia, valamint az előállításhoz felhasználandó alapanyagok kiválasztása. A koncepció figyelembe veszi a tápszerkészítés higiéniai és használati igényeit. Kivitelezése egy letisztult, rendkívül elegáns, minőségi és időtálló karakter tudatos vállalása.

Végtelen törődés, ez a HOITO!     

behance logo.png

|  Megbízó: X-Plast Kft.

MFD_Logo-01.png

Magyar Formatervezési Díj Terv Kategória Győztes 2019

bottom of page