top of page

POLYJET

Piacvezető méretpontosság és kiváló felületi minőség jellemzi a Polyjet technológiát. A speciális fotopolimer alapanyagot a nyomtatófejek néhány század milliméteres pontossággal a megfelelő helyre juttatják, majd a rendszer UV fény segítségével kitérhálósítja. Vizzel oldható támaszanyaga könnyedén eltávolítható, így a nyomtatás után akár néhány perccel már használhatóak a termékek.
 ​

Rétegvastagság: 28 µm
Maximális méret: 294 x 192 x 148 mm
Alapanyagok: VeroWhite, VeroBlack, VeroBlue, VeroClear, Digital ABS, RGD525 (High Temp.), TangoBlack, VeroFlex

3D printed objet part
Anchor 2

PROTOTÍPUSKÉSZÍTÉS
POLYJET  |  SLS  |  MJF  |  SLA  |  DMLS  |  FDM  |  3D NYOMTATÁS

CAD MODELL

TECHNOLÓGIA KIVÁLASZTÁSA

3D NYOMTATÁS

PROTOTÍPUS

Az innováció és a folyamatos fejlesztés a sikeres vállalatok egyik meghatározó feladata. A termék sikere a tervezés korai szakaszában eldől, ugyan még csak a fejlesztési költségek töredéke kerül elköltésre. E korai fázisban meghozott döntéseik azonban meghatározzák a teljes fejlesztési költség 80%-át.

 

termékfejlesztési ciklusok felgyorsulása miatt napjainkra kiemelten fontossá vált a 3D nyomtatási technológiák alkalmazása. A fejlett 3D nyomtatási technológiák és modern alapanyagok révén lehetőségünk van a prototípus alkatrészeken túlmenően, készülékek egyedi gyártására valamint késztermékek kis szériás gyártására költséghatékonyan akár fröccsöntést megközelítő minőségben. Ipari 3D nyomtatási eljárásainkat felhasználva számos gyártósori optimalizációt végeztünk ügyfeleink részére. Új lehetőségek nyíltak meg a mérnökök, terméktervezők, formatervezők, szerszámtervezők vagy akár az orvosok, ékszerészek számára is. A villámgyors 3D nyomtatási technológiák segítségével akár órák alatt kezében tarthatja a megálmodott terméket.

 

Keressen bennünket, hogy terméke akár már holnap az Ön asztalán legyen! 

Anchor 1
bottom of page