POLYJET

Piacvezető méretpontosság és kiváló felületi minőség jellemzi a Polyjet technológiát. A speciális fotopolimer alapanyagot a nyomtatófejek néhány század milliméteres pontossággal a megfelelő helyre juttatják, majd a rendszer UV fény segítségével kitérhálósítja. Vizzel oldható támaszanyaga könnyedén eltávolítható, így a nyomtatás után akár néhány perccel már használhatóak a termékek.

 ​

Rétegvastagság: 28 µm

Maximális méret: 294 x 192 x 148 mm

Alapanyagok: VeroWhite, VeroBlack, VeroBlue, VeroClear, Digital ABS, RGD525 (High Temp.), TangoBlack, VeroFlex

 

PROTOTÍPUSKÉSZÍTÉS

POLYJET  |  SLS  |  MJF  |  SLA  |  DMLS  |  FDM  |  3D NYOMTATÁS

TECHNOLÓGIA KIVÁLASZTÁSA

3D NYOMTATÁS

PROTOTÍPUS

Az innováció és a folyamatos fejlesztés a sikeres vállalatok egyik meghatározó feladata. A termék sikere a tervezés korai szakaszában eldől, ugyan még csak a fejlesztési költségek töredéke kerül elköltésre. E korai fázisban meghozott döntéseik azonban meghatározzák a teljes fejlesztési költség 80%-át.

 

termékfejlesztési ciklusok felgyorsulása miatt napjainkra kiemelten fontossá vált a 3D nyomtatási technológiák alkalmazása. A fejlett 3D nyomtatási technológiák és alapanyagok révén lehetőségünk van a prototípus alkatrészeken túlmenően, készülékek egyedi gyártására valamint késztermékek kis szériás gyártására költséghatékonyan. Új lehetőségek nyíltak meg a mérnökök, terméktervezők, formatervezők, szerszámtervezők vagy akár az orvosok, ékszerészek számára is. A villámgyors 3D nyomtatási technológiák segítségével akár órák alatt kezében tarthatja a megálmodott terméket.

 

Keressen bennünket, hogy terméke akár már holnap az Ön asztalán legyen! 

 
Szechenyi 2020 Pályázat - X-Plast

Created by X-PLAST Team  |  Copyright © 2019 X-PLAST. Minden jog fenntartva.

logo.png