top of page

KITÖLTÉSANALÍZIS
Kitöltési kép  |  Összecsapás  |  Beszívódások​

A kitöltés analízis eredményei segítségével meghatározhatóak a fröccsöntésre jellemző legalapvetőbb információk. A fröccsöntés szimuláció ezen szakaszában a formaüreg virtuális kitöltése történik, amely segítségével számtalan hiba kiszűrésére nyílik lehetőségünk. Pontos képet kaphatunk arról hogy mi történik az ömledék előre haladása során, kialakulnak e, -és amennyiben igen, hol - összecsapási frontok, légzárványok amelyek termék minőségi hibákat okozhatnak. A Moldflow analízis eredményei alapján időben meghozhatóak a szükséges döntések annak érdekében, hogy a látható, vagy terhelt felületeken ne keletkezzenek összecsapások. A beszívódásokkal kapcsolatos legnehezebb kérdés, hogy az adott területen valóban látható mértékű felületű hibát okoznak e vagy elhanyagolható lesz-e azok mértéke. Az Autodesk Moldflow Insight szoftver lehetővé teszi, hogy a szimuláció eredményeit fotorealisztikus módon megjelenítsük. 

monitor1.png
Anchor 2

FRÖCCSÖNTÉS SZIMULÁCIÓ
Termék geometria  |  Szerszám optimalizáció  |  Folyamat optimalizálás  |  Moldflow

CAD MODELL

SZIMULÁCIÓS MODELL

ANALÍZIS

EREDMÉNY KIÉRTÉKELÉS

Az Autodesk Moldflow szoftverek segítségével lehetőség nyílik a termék, a szerszám és technológia optimalizálására. A szoftver alkalmazásával feltárhatók a termék fröccsöntése során felmerülő hibák, nehézségek. Az analízisek segítségével beazonosíthatók a terméktervezés hiányosságai, a fröccsöntő szerszám elkészülte előtt, így megelőzve a költséges és időigényes utólagos szerszámmódosítások jelentős részét. Piacvezető számítási kapacitásunk segítségével akár a legnagyobb termékek szimulációjára is lehetőség nyílik rövid határidővel, akár több komponensű termékek esetén is. 

Minőségi szolgáltatásunk garanciájaként, cégünk hazánkban elsőként szerzett világszerte elismert Autodesk Simulation Moldflow Certified minősítést.

Töltse ki Moldflow adatbekérőnket, és kérje ajánlatunkat a fröccsöntés szimulációra. Optimalizáljuk együtt műanyag termékét, fröccsöntő szerszámát és gyártási folyamatát.

Anchor 1
bottom of page